Masarnia Janhas

Kurczak w galarecie

Nazwa

KURCZAK W GALARECIE

Opis

Produkt blokowy, drobiowo wieprzowy, z dodatkiem wody

Składniki

Mięso z kurczaka (mięśnie ud bez skory) - 69%, Woda – 27%, tkanka łączna wieprzowa, sól, żelatyna, czosnek niedźwiedzi, przyprawy (seler), ekstrakty przypraw, aromaty, glutaminian sodu – wzmacniacz smaku, hydrolizat białka sojowego, kwas askorbinowy – przeciwutleniacz, azotyn sodu – substancja konserwująca

Pochodzenie

Polska

Temperatura przechowywania

Przechowywać w temp.: 2 – 8 st.C

Alergeny

Seler, soja

Inne informacje

Produkt może zawierać śladowe ilości: Gluten pszenny, Gorczyca,

Wartość odżywcza w 100g produktu

Wartość energetyczna: 112 kcal / 470 kJ
Białko: 15,2 g
Węglowodany: 0 g
Tłuszcz: 5,7 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,54 g
Sól: 1,4 g

Przejdź do góry strony