Masarnia Janhas

Kiełbasa podwawelska

Nazwa

KIEŁBASA PODWAWELSKA

Opis

Produkt średniorozdrobniony, wieprzowy, wędzony, parzony

Składniki

Mięso wieprzowe - 65%, Woda, Tłuszcz wieprzowy, Sól, E450, E451 - stabilizator, E300, E316 - przeciwutleniacz, E407 - substancja zagęszczająca,E621 - wzmacniacz smaku,

E621 - regulator kwasowości, Przyprawy, E250 - substancja konserwująca

Pochodzenie

Polska

Temperatura przechowywania

Przechowywać w temp.: 2 – 8 st.C

Alergeny

 

Inne informacje

Produkt może zawierać śladowe ilości: Gluten pszenny, Seler, Gorczyca, Soja.

Wartość odżywcza w 100g produktu

Wartość odżywcza: 233 kcal / 966 kJ
Białko: 11,6 g
Węglowodany: 0g
Tłuszcz: 20,8 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 7,45 g
Sól: 1,2 g

Przejdź do góry strony