Serwolatka
Nazwa | SERWOLATKA |
Opis | Produkt średniorozdrobniony, wieprzowy, wędzony, parzony |
Składniki | Mięso wieprzowe - 80%,woda, skrobia pszenna, sól, tłuszcz wieprzowy, błonnik pszenny, białka mleka (laktoza), przyprawy, E451 - stabilizator, E417 E415 - substancje zagęszczające, E316 - przeciwutleniacz, E621 - wzmacniacz smaku, aromaty, hydrolizat białka sojowego, ekstrakty przypraw, E120 - barwnik, E250 - substancja konserwująca |
Pochodzenie | Polska |
Temperatura przechowywania | Przechowywać w temp.: 2 – 8 st.C |
Alergeny | Błonnik pszenny, białka mleka (laktoza), hydrolizat białka sojowego |
Inne informacje | Produkt może zawierać śladowe ilości: Gluten pszenny, Seler, Gorczyca, Soja. |
Wartość odżywcza w 100g produktu | Wartość energetyczna: 256 kcal / 1064 kJ |