Masarnia Janhas

Mięsiwo w galarecie

Nazwa

MIĘSIWO W GALARECIE

Opis

Produkt średniorozdrobniony wieprzowy, parzony.

Składniki

Mięso wieprzowe - 56%, Woda 24%, Sól, hydrolizat białka kukurydzianego, E621 - wzmacniacz smaku, E407a - substancja zagęszczająca, E316 - przeciwutleniacz, przyprawy, E451 – emulgatory, E250 - substancja konserwująca

Pochodzenie

Polska

Temperatura przechowywania

Przechowywać w temp.: 2 – 8 st.C

Alergeny

 

Inne informacje

Produkt może zawierać śladowe ilości: Gluten pszenny, Seler, Gorczyca, laktoza
Osłonka produktu jest niejadalna

Wartość odżywcza w 100g produktu

Wartość energetyczna: 333 kcal / 1253 kJ
Białko: 9,5 g
Węglowodany przyswajalne: 0,0 g
Tłuszcz: 32,9 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 10,8 g
Sól: 1,6 g

Przejdź do góry strony