Filet zapiekany
Nazwa | FILET ZAPIEKANY |
Opis | Produkt blokowy, drobiowy, parzony, zapiekany z dodatkiem białka mleka, o aromacie maślanym |
Składniki | Mięso z kurczaka (mięśnie piersi ze skórą) - 97%, E407, E1442, E425 - substancje zagęszczające, E451, E450, E508, E300, E262, E331 – stabilizatory, cukier, E301 - przeciwutleniacz, sól, maltodekstryna, mleko w proszku (laktoza), olej rzepakowy, Aromaty, E575 - regulator kwasowości,E250 - substancja konserwująca |
Pochodzenie | Polska |
Temperatura przechowywania | Przechowywać w temp.: 2 – 8 st.C |
Alergeny | Laktoza, białko mleka, olej rzepakowy, |
Inne informacje | Produkt może zawierać śladowe ilości: Gluten pszenny, Seler, Gorczyca, Soja. |
Wartość odżywcza w 100g produktu | Wartość energetyczna: 144 kcal / 606 kJ |