Kurczak faszerowany
Nazwa | KURCZAK FASZEROWANY |
Opis | Produkt blokowy, drobiowo-wieprzowy, pieczony, dodatkiem. W foremce aluminiowej(osłonka niejadalna) |
Składniki | Mięso z kurczaka (mięśnie piersi) - 62%, mięso wieprzowe 10%, Woda, Sól, Skrobia pszenna, E407a, E417 - zagęstnik, cukier, E621 - wzmacniacz smaku, E451- stabilizator, białko zwierzęce wieprzowe, E316 - przeciwutleniacz, błonnik pszenny, przyprawy, E250 - substancja konserwująca |
Pochodzenie | Polska |
Temperatura przechowywania | Przechowywać w temp.: 2 – 8 st.C |
Alergeny | Gluten pszenny |
Inne informacje | Produkt może zawierać śladowe ilości: Seler, Gorczyca, Soja. |
Wartość odżywcza w 100g produktu | Wartość energetyczna: 104 kcal / 440 kJ |