Parówki z indyka
Nazwa | PARÓWKI Z INDYKA |
Opis | Produkt drobnorozdrobniony wieprzowy - drobiowy, wędzony, parzony. |
Składniki | Mięso 71% (wieprzowe 36%, mięso z indyka – 20%), Woda, tłuszcz wieprzowy, Tkanka łączna wieprzowa, koncentrat białka sojowego, skrobia pszenna, kasza manna, Sól, E451, E450, E472c - emulgatory, E 621 - wzmacniacz smaku, E316 - przeciwutleniacz, Przyprawy, Aromaty, Białko sojowe, E250 - substancja konserwująca |
Pochodzenie | Polska |
Temperatura przechowywania | Przechowywać w temp.: 2 – 8 st.C |
Alergeny | Gluten pszenny, soja |
Inne informacje | Produkt może zawierać śladowe ilości: Seler, Gorczyca |
Wartość odżywcza w 100g produktu | Wartość odżywcza: 213 kcal / 885 kJ |