Polędwica miodowa
Nazwa | POLĘDWICA MIODOWA |
Opis | Produkt blokowy, drobiowy, parzony, dodatkiem wody z dodatkiem białka zwierzęcego wieprzowego. Osłonka wędliny jest niejadalna |
Składniki | Mięso z kurczaka (mięśnie piersi) - 72%, Woda, Sól, Skrobia pszenna, E407a, E417 - zagęstnik, cukier, E621 - wzmacniacz smaku, E451- stabilizator, białko zwierzęce wieprzowe, E316 - przeciwutleniacz, błonnik pszenny, przyprawy, E250 - substancja konserwująca |
Pochodzenie | Polska |
Temperatura przechowywania | Przechowywać w temp.: 2 – 8 st.C |
Alergeny | Błonnik pszenny |
Inne informacje | Produkt może zawierać śladowe ilości: Gluten pszenny, Seler, Gorczyca, Soja. |
Wartość odżywcza w 100g produktu | Wartość energetyczna: 104 kcal / 440 kJ |