Przysmak z indyka
Nazwa | PRZYSMAK Z INDYKA |
Opis | Produkt drobiowy, wędzony, parzony, z połączonych kawałków mięsa z dodaną wodą, z dodatkiem białka zwierzęcego wieprzowego. Osłonka produktu jest niejadalna |
Składniki | Mięso z indyka(mięśnie ud)- 81%, Woda, Sól, E451 - stabilizator, błonnik owsiany, E621 - wzmacniacz smaku, E407a, E417 - substancje zagęszczające, białko zwierzęce wieprzowe, E316 - przeciwutleniacz, E250 - substancja konserwująca |
Pochodzenie | Polska |
Temperatura przechowywania | Przechowywać w temp.: 2 – 8 st.C |
Alergeny |
|
Inne informacje | Produkt może zawierać śladowe ilości: Gluten pszenny, Seler, Gorczyca, Soja. |
Wartość odżywcza w 100g produktu | Wartość energetyczna: 104 kcal / 439 kJ |