Pasztet drobiowy
Nazwa | PASZTET DROBIOWY |
Opis | Wyrób garmażeryjny, drobiowo - wieprzowy, pieczony |
Składniki | Mięso - 63% (mięso z kurczaka - 41%, mięso wieprzowe - 22%), wątroba wieprzowa, warzywa (seler), bułka tarta pszenna, tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna drobiowa, sól, białko zwierzęce wieprzowe, E472c - emulgator, E331 - stabilizator, hydrolizat białka sojowego, E621 - wzmacniacz smaku, woda, E261 - regulator kwasowości, E250 - substancja konserwująca |
Pochodzenie | Polska |
Temperatura przechowywania | Przechowywać w temp.: 2 – 8 st.C |
Alergeny | Seler, bułka tarta pszenna, hydrolizat białka sojowego |
Inne informacje | Produkt może zawierać śladowe ilości: Gluten pszenny, Seler, Gorczyca, Soja. |
Wartość odżywcza w 100g produktu | Wartość odżywcza: 231 kcal / 961 kJ |